Visuotinis susirinkimas

Gerbiami Sodininkai,

Jei rūpi sodo ateitis, nebūkite abejingas ir aktyviai dalyvaukite mūsų darbų ir biudžeto svarstyme. Pamąstymui ir susipažinimui pridedame jo projektą.
Š.m. liepos 4 d. 10 val. Pagubėje 16-os gatvės vandenvietėje, šalia žaidimų aikštelės vyks pirmasis sodininkų bendrijos ataskaitinis susirinkimas, o jei į pirmąjį susirinkimą neatvyktų daugiau kaip pusė bendrijos narių (skaičiuojant nuo 866 narių paprastai niekada tiek nesusirenka, todėl labai prašome atvykti į antrąjį susirinkimą, kuris įvyks toje pačioje vandenvietėje š.m. liepos 18d. 10 val.
Kam sunku stovėti atsinešate paklotėlį, ar kokią kėdutę, nes visiems sėdimų vietų parūpinti negalėsime.
Susirinkimo dienotvarkė:
1. Bendrijos pirmininko ir valdybos 2019 metais atliktų darbų ataskaita ir supažindinimas su šiais metais numatomais atlikti darbais ir 2019 m. sąmatos įvykdymas.
2. 2020 m. sąmatos projekto svarstymas.
3. Revizijos komisijos ataskaita.
4. Einamieji reikalai, diskusijos ir susirinkimo nutarimo tvirtinimas.
Po susirinkimo prašome sumokėti mokesčius į aukščiau nurodytas Swedbanko atsiskaitomąsias sąskaitas. Ačiū tiems kas jau sumokėjo.
Tuos kas nedalyvaus susirinkime, prieš mokant šių metų mokesčius prašom pasiskambinti ir išsiaiškinti, koks biudžetas buvo priimtas. Taupant bendrus pinigus papildomi laiškai nebus siunčiami.
Sąmatos projektas susipažinimui:
Samatos 2020 projektas

This entry was posted in Kita. Bookmark the permalink.