Aktuali Interneto įsivedimo paslauga

Mielas Kaimyne,

Kreipiamės į Jus su pasiūlymu, gal ir jis bus Jums priimtinas ir naudingas.

Mes, Kristina ir Tomas, bei Ingriga ir Dainius iš Padubės sodų 22-osios gatvės 6 ir 10 namų organizuojamės paraiškai Internetui – prašymą TEO, kad TEO apsvarstytų galimybę ir sąlygas Interneto linijai įvesti į mūsų gatvę ir atskirai į kiekvieną namą.

Pavieniai kreipimaisi nedavė jokių rezultatų – mums visiems TEO atsiųsdavo pranešimus, kad neturi galimybių įvesti Internetą į atskirą namą – tiesiog pavieniui nesismulkina. Todėl radome pažįstamų TEO grupėje, kurie atsakingi už Interneto plėtrą, gavome iš jų rekomendacijas – suburti keletą namų savininkų, kuriems būtų reikalingas TEO Internetas, skaitmeninė GALA tevevizija ir gal dar telefoninė linija (apsaugai ir signalizacijai).

Jei suburtume kiek daugiau namų savininkų, TEO įsipareigoja apsvarstyti galimybes ir pateikti interneto įvedimo sąlygas. Paprastai, iš TEO praktikos, subūrus 10 namų savininkų TEO nemokamai įdiegia Interneto linijas, tačiau su ilgalaikiu kontraktu (24 ar 36 mėnesiams) abonentiniam Interneto ir GALA TV mokesčiui, kas sudaro apie 30-50 Lt per mėnesį, priklausomai nuo užsakomų planų ir paketų.

Tad jei ir Jums būtų priimtinas pasiūlymas turėti Interneto liniją savo namuose, prašytume ir siūlytume jungtis prie mūsų kolektyviniam prašymui. Reiktų Jūsų vardo, pavardės, adreso ir asmens kodo.

Mat tikrai jau esame įsitikinę, kad į pavienius užklausimus TEO atsako neigiamai arba su 3000 – 4000 Lt užsiprašymu.
Pagarbiai, Dainius Beržinis (kontaktinis tel. 8-612-86-442, e-adresas dainius.b@forumcinemas.lt)

This entry was posted in Kita. Bookmark the permalink.