Sveiki Ąžuolyniečiai,
Su šv.Sekminėmis!
Pagal tradiciją šią dieną reikia bendrauti su kaimynais ir kepti gale rugių lauko kiaušinienę, kad būtų geras derlius.
Ruošdamiesi kelių tvarkymui, su valdybos nariu Algirdu apvažiavome visus mūsų kelius, užfiksavome būklę ir žymėjomės ruožus, kur labiausiai reikia remonto.
Gaila, bet dar daug vietų, kur sodininkai gyvatvores ir pavienius medžius, augina kelio teritorijoje. Turbūt niekas nenorėtų, jog kaimynas Jo sklype augintų be jo žinios, o bendro naudojimo gatvės dalį užimti lyg ir „nieko tokio“. Siūlau gerai pagalvoti ir pasitarus su savo sąžine likviduoti ne vietoje augančią augmeniją.
Dar primenu, kad apleistų sklypų savininkams, savivaldybė ims taikyti didesnius žemės mokesčius.
Apie tai kas darosi prie šiukšlių konteinerių ir miške, net sunku kalbėti…Šiandien vienam sodininkui priminus apie ant kelio pasodintus augalus, išgirdome atsakymą, kad Jam neužteko vietos… Ir dar pareiškė, kodėl neprižiūriu miško, kur nešamos šakos ir šiukšlės, o paklausus ar jie mato kas neša, buvo atsakyta: negi skųs kaimynus…dar padegs.. Taigi dar kartą: būkim pilietiški ir kaimyniškumą supraskime teisingai.
Ačiū visiems, kurie puoselėja grožį ne tik šiapus, bet ir anapus tvoros. Nuoširdus ačiū Algirdui Čereškai už aktyvų dalyvavimą talkose ir paaukojus šventą dieną kelių apžiūrai.
Pagarbiai Albinas

This entry was posted in Kita. Bookmark the permalink.